Időpontegyeztetés:

Mobil: 0620/4066745

E-mail: vmarianna035@gmail.com

A Prána energia gyógyítás a tudomány és a spiritualitás egyesülését testesíti meg, az egyik leghatékonyabb energetikai gyógymód.

A spirituális gyógyítás rendkívül gyengéd kezelést jelent, melynek során az energia és Fenti Segítőink folyamatosan szem előtt tartják a páciens terhelhetőségét, aktuális állapotát. A kibocsátott energia erősségét, hatékonyságát, besugárzási idejét a kezelések alatt folyamatosan hangolják és ellenőrzik. Sérülések nélkül, észrevétlen oldják fel a rejtett blokkokat, traumákat, segítik Őt a betegségek okainak feldolgozásban és elengedésében, azok újraélése nélkül.

A kezelések a szervezet önregenerációs, öngyógyító folyamatait indítják be, s már az első kezeléstől sejt szinten hatnak. Amennyiben szükséges, az energia DNS szinten képes beavatkozni, a sikeres öngyógyulás érdekében. Olyan helyzetekben, amikor az orvostudomány már lemond egy betegről, a spirituális energetikai kezelés csodákra képes. A Fenti Segítőknek teljesen természetes olyan beteg meggyógyítása, aki már menthetetlennek tűnik, a sikernek pedig együtt örülnek velünk, földi testbe született lelkekkel. Az utóbbi időben hozzám szinte csak olyan páciensek kerültek, akiket a hagyományos orvoslás jelenlegi ismeretei alapján nem tud ellátni.

Pontosan ezért korlátoztam le a kezelt állapotok körét a legkiszolgáltatottabbnak tűnő esetekre, főleg gyermekekre. Ezek az állapotok általában hosszabb átfutási kezelési időt, nagy hatóerejű spirituális energiát igényelnek, de fokozatosan, lépésről lépésre jelentős eredményeket tudunk elérni e csodálatos energia és a Fenti Segítők harmonikus együttműködése eredményeként. (Autista vezető tünetek pl. 1-1,5 hónap után, heti 3 kezelés mellett már jelentős javulást mutatnak, noha a protokoll min. 1 évet ír elő, az eredmények stabilizálása érdekében. Diszlexiánál 1-2 hónap alatt, szintén látványos javulás érhető el.)

A kezelések távban történnek, gyakorlásukhoz nincs szükség semmilyen fizikai segédeszközre, ezért az Ön részéről személyes jelenlétet, időráfordítást nem igényelnek.

A kezelések költségéről számlát állítok ki és küldöm elektronikusan Önnek, melyet átutalással, banki vagy postai fizetéssel rendezhet. Noha személyes jelenlétre nem is, de rendszeres konzultációra mindenképpen szükség van, hiszen ennek függvényében tudom kialakítani ill. korrigálni a kezelés protokollját.

 

Szeretettel várom jelentkezését!

 

Venczák Marianna

 

 

Felmerülő kérdések:

- Mi a PRÁNA?

- Mi történik a kezelés során?

- Amit a kezelésekkel kapcsolatosan tudni kell

- A fő csakrákhoz tartozó életterületek

- Betegségek köre, melyek spirituális energiakezelését vállalom

- Az Energetikai Kezelés alapelvei