Időpontegyeztetés:

Mobil: 0620/4066745

E-mail: vmarianna035@gmail.com

A TESTI-LELKI HARMÓNIÁÉRT, MÁR MEGLÉVŐ BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS PREVENTÍV EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS CÉLJÁBÓL

 

 

Köszöntöm Önt a Prána semmihez nem fogható, csodálatos világában!

 

Az indiai Rishik, kínai taoisták és tibeti szerzetesek több ezer éve gyakorolják a "Prána gyógyítást". Széles körben alkalmazták a korai kínai, egyiptomi, indiai civilizációkban és a világ számos részén.

A Prána energia gyógyításról el lehet mondani, hogy a tudomány és a spiritualitás egyesülését testesíti meg.

Fáradt, kimerült, stresszes, állandó alvásproblémákkal küzd? Valamiért nem működnek úgy a dolgai, ahogy szeretné? Krízisben van élete valamely területe, vagy valamilyen lelki trauma érte? Keressen meg, megtisztítom és újra harmóniába hozom, hogy életre tudja kelteni az Önben rejlő lehetőségeket! Engedje, hogy átjárja a szeretet semmihez nem fogható csodálatos, gyógyító energiája!

Az élethelyzetek, amelyekkel találkozunk, a problémák, amelyekkel szembe nézünk és az élettapasztalatok, melyeket megélünk, nem tőlünk független történések, hanem a belvilágunk, bensőnk kivetülései. Mélyen gyökerező blokkok, sérülések, elakadások oldódhatnak és rendeződhetnek, megteremtve ezáltal egy új, boldogságot, elégedettséget, beteljesedést nyújtó élet megszületésének, kibontakozásának lehetőségét.

A Prána energiával valamennyi fizikai betegség kezelhető akár önállóan, akár a hagyományos orvoslás kiegészítéseként. Köztük a mai társadalmi életre oly jellemző civilizációs betegségek is.

Kezelést kizárólag távban vállalok, ez az Ön részéről fizikai jelenlétet nem igényel. A kezelés költségéről számlát állítok ki és küldöm elektronikusan Önnek, melyet átutalással, banki vagy postai fizetéssel rendezhet. Noha személyes jelenlétre nem is, de konzultációra a kezelés előtt mindenképpen szükség van, hiszen ennek függvényében tudom kialakítani a kezelés menetét.

Szeretettel várom jelentkezését!

 

 

Felmerülő kérdések:

- Mi a PRÁNA?

- Mi történik a kezelés során?

- Amit a kezelésekkel kapcsolatosan tudni kell

- A fő csakrákhoz tartozó életterületek

- Betegségek, melyek kezelését Prána energiával vállalom

- A Prána Energetikai Kezelés alapelvei