Köszöntöm Önt!

 

Egy olyan alternatív kezelési módszer világába szeretném bevezetni, mely időtállóan modern és rendkívül hatékony.

A Prána-energia gyógyítás modernkori tudományát Choa Kok Sui Mester fejlesztette ki orvosokkal együttműködve több évtized alatt, többezer éves keleti tradíciók (elsősorban a jóga, a kínai Chi Kung és az Indiában rendkívül elterjedt Ajurvéda) tudásanyagának felhasználásával.

Ezt az alternatív kezelési módszert világszerte alkalmazzák egyre többen orvosok is, mintegy kiegészítve a hagyományos kezeléseket, ill. megtámogatva a felépülési folyamatokat. A Prána-gyógyítás hatékonyságának titka, hogy azonnal sejt-szinten hat, és a tünetekkel egyidejűleg az azokat kiváltó okokat is kezeli. Folyamatosan érzékeli a páciens állapotát, terhelhetőségét és a beavatkozás módját és erősségét precízen hozzáilleszti.

A Prána energetikai kezelésnek két célja lehet:

Megelőzés: Az általános fizikai és lelki energia állapot karbantartásával, harmonizációjával hozzájárul a folyamatos jó közérzethez, kipihent állapotunkhoz, belső egyensúlyunk megőrzéséhez. Ezáltal megelőzi a különböző fizikai betegségek megjelenését, melyeket pl. a folyamatos stressz okoz, valamint javítja teljesítőképességünket, kreativitásunkat, pozitív kisugárzásunkat.

Gyógyítás és regenerálás: A már meglévő betegségek esetén sérülések, káros mellékhatások nélkül, észrevétlen oldja fel a rejtett blokkokat, traumákat, segít a betegségek okainak feldolgozásában és elengedésében, azok újra élése nélkül. A kezelések a szervezet öngyógyító, önregenerációs folyamatait indítják be. Műtétek után a gyógyulási folyamatot jelentősen megtámogatja, a fizikai testet felerősíti. Amennyiben szükséges, az energia DNS szinten képes beavatkozni a sikeres öngyógyulás érdekében. Olyan helyzetekben, amikor a hagyományos gyógymódok kudarcot vallanak, a Prána-kezelések megoldást nyújthatnak. Utóbbi állapotok hosszabb átfutási kezelési időt, nagy hatóerejű energiát igényelnek, de fokozatosan, lépésről lépésre jelentős eredményeket tudunk elérni általuk.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a kezelések hatékonyságát

 

Szeretettel várom jelentkezését!

Venczák Marianna

Angyal Terapeuta, Prána Energia-gyógyító

 

PRÁNA ENERGIA-GYÓGYÍTÁS

Bejelentkezés:

Tel.: 06/20 406 6745

E-mail: vmarianna035@gmail.com

PRÁNA ENERGIAGYÓGYÍTÁS