Bejelentkezés:

Tel.: 06/20 406 6745

E-mail: vmarianna035@gmail.com

Mi történik a kezelés során?

 

A fizikai test s az őt körülölelő energiamező kölcsönhatásban állnak egymással. Minden, ami a fizikai testben történik, az energiamezőben is észlelhető és visszafelé szintén: minden, ami az energiamezőben jelen van, előbb utóbb a fizikai testben is megjelenik.

Az energiamezőben dolgozunk: eltávolítjuk a szerzett blokkokat (traumák, negatív behatások), melyek számos életterületen elakadást okozhatnak, a fizikai testben pedig betegséget generálhatnak. A már meglévő betegségek tünetei sokszor a blokkok oldásával szinte teljesen megszűnnek, a fennmaradók pedig az adott területet megtámogató energia adásával, a szervezet önmaga által meggyógyulnak.

Megtisztítjuk az aurát, eltávolítjuk az aurában felgyülemlett negatív, beteg energiákat. Megszüntetjük az aura sérüléseit, megakadályozva ezzel az éltető energia elszivárgását. Eltávolítjuk a nem engedélyezett energiaszálakat (másoktól ránk tapadt negatív energiák) is és szintén begyógyítjuk a helyét.

Majd megtisztítjuk a csakrákat is, megszüntetjük az esetleges sérüléseket, és ezután harmonizáljuk az energia szintjüket. Betegség esetén a beteg szerv/csakra szigorú protokoll szerinti tisztítása, energetikai kezelése történik.

Nyilván ez több kezelést vehet igénybe, de mindennek következtében oldódnak a stressz, a blokkok, erősödik az immunrendszer és beindulnak, valamint felerősödnek a test öngyógyító folyamatai mind fizikai, mind pszichés szinten.

A kezelő a prána energiát fizikai kontaktus nélkül adja át a gyógyulni vágyónak, a kezeléshez nem szükséges az azonos helyen lévő fizikai jelenlét.